شیرینکده

طرز تهیه انواع شیرینی و دسر

مرباي هويج

هويج                         1 كيلو

شكر                          1 كيلو

هل و زعفران                مقداري

آبليمو                         كمي

خلال پسته و بادام        به دلخواه

اول هويجارو ميشوييم و پوست ميگيريم و رنده ميكنيم لابه لاي هويجها

شكر ميريزيم و داخل ظرف شيشه اي يا

پلاستيك ميريزيم و ميزاريم تا بمونه (7 تا 8 ساعت)

بعد داخل قابلمه ميريزيم و روش آب ميريزيم تا جايي كه روي هويجارو

بگيره و روي شعله ميزاريم به مدت 5 تا 6

ساعت البته با حرارت كم

در آخر هل و زعفران و در صورت تمايل گلاب و آبليمو اضافه ميكنيم و بعد از

يكي دو ساعت خلال پسته يا بادام

را اضافه ميكنيم(البته خلالهارو وقتي روي شعله هست اضافه ميكنيم)


نوشته شده در یکشنبه سیزدهم اسفند 1391ساعت 5:48 بعد از ظهر توسط شادی|


آخرين مطالب
» کیک گلدانی
» مربای ریواس
» تیرامیسو تک نفره
» کیک خرمایی
» تزئین شله زرد
» نان پنجیک
» نان خرمایی یک تیکه
» باونتی
» فارغ التحصیل شدممممممممممممم
» کیک تولد
Design By : Pars Skin