کیک شکلاتی



این همون کیک شکلاتی پست قبله


آب جوش                      1 لیوان

تخم مرغ                       4 عدد

روغن                           نصف لیوان

آرد                               250 گرم

شکر                            250 گرم

شکلات سیاه                 60 گرم

پودر کاکائو                     50 گرم

وانیل و نمک                   کمی

بیکینگ پودر                    1 و نیم قاشق چایخوری

اول فر رو روی 120 درجه روشن میکنیم تا گرم بشه

زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا میکنیم زرده و وانیل و شکر رو با هم مخلوط 

میکنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه و بعد پره های همزن رو خوب میشوریم و

سفیده ها رو مخلوط میکنیم تا جایی که وقتی ظرف رو برگردوندیم از ظرف

نریزه سفیده رو در یخچال میزاریم تا آب نندازه

تو یه ظرف دیگه آب جوش و شکلات سیاه و پودر کاکائو رو مخلوط میکنیم و

هم میزنیم تا شکلات سیاه تو آب جوش حل بشه روغن رو به آن اضافه

میکنیم و دوباره هم میزنیم وقتی خنک شد مخلوط زرده و وانیل و شکر رو

به  آن اضافه میکنیم

آرد و نمک و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط میکنیم و تو چند مرحله روی مواد

قبلی الک میکنیم وبا لیسک خوب مخلوط میکنیم و در آخر سفیده رو در 2

مرحله به مواد قبلی اضافه میکنیم و به مدت 45 دقیقه در فر میزاریم  البته

درجه فرها با هم متفاوته بعد از نیم ساعت حتما چکش کنید.

تو دستور اصلی گفته بود وقتی که آرد رو اضافه کردیم اگر مواد سفت بود

یکم آب اضافه میکنیم که برای من برعکس در مرحله آخر یکم موادم شل بود

و یه کوچولو خودم آرد اضافه کردم و خیلی آرام هم زدم

چون وقتی سفیده تخم مرغ رو اضافه میکنیم نباید زیاد هم بزنیم پف کیک از

بین میره

 


برای گاناش هم تقریبا 100 گرم خامه رو روی گاز گذاشتم وقتی از دور یکم

جوش زد 100 گرم شکلات سیاه رو ریز کردم و به آن اضافه کردم به اضافه

یک قاشق مرباخوری پودر کاکائو و سر گاز مخلوط کردم بعد از روی شعله

برداشتم و کیکم رو روی توری گذاشتم و گاناش رو روش ریختم




پ ن. اين كيك پف خوبي هم كرد ولي من كيكو برعكس كردم كه صاف


باشه و يكم از قسمتش روش كه تو اين عكس افتاده زير بريدم 


نوش جان..............