نان لواش

آرد                  2 لیوان

خمیر مایه         نصف قاشق سوپخوری

شکر               1 قاشق مرباخوری

نمک                1 قاشق مرباخوری

آب ولرم            به مقدار لازم

همه مواد خشک رو با هم مخلوط میکنیم بعد کم کم آب اضافه میکنیم تا

جایی که خمیر جمع بشه و یه خمیر نرمی بدست بیاد خمیر یکم چسبنده

است باید خمیر رو ورز بدیم واسه اینکه به دستمون نچسبه دستمونو تو یه

کاسه آب میزنیم و بعد خمیر رو ورز میدیم حدودا یک ربع بعد روشو با

پلاستیک میپوشونیم و میزاریم یک ساعت استراحت کنه من یک ساعت و

نیم گذاشتم ولی به نظرم باید یکم دیگه میموند

بعد از خمیر چونه میگیریم و روی یه سطح آرد پاشی شده میزاریم و

روشون دوباره ارد میریزیم

روی سطح کارمون آرد میپاشیم و یکی از چونه ها رو برمیداریم و با وردنه باز

میکنیم البته روی خمیر که باز کردیم دوباره آرد میپاشیم و ورده رو هم آردی

میکنیم باید حسابی نون رو باز کنیم و بعد خمیر رو برمیداریم و تو دستامون

دیگه بازش میکنیم مثل نونواها

ساج (وسیله مخصوص نون پزی که اگه نداشتید میتونید سینی روحی رو به

پشت بزارید رو گاز و استفاده کنید)رو روی گاز میزاریم باید حسابی داغ داغ

بشه وگرنه نون بهش میچسبه و خمیر باز شده رو روش پهن میکنیم و تا

جایی میزاریم بمونه که حباب بزنه و رنگ نون یکم عوض بشه بعد نونمون

امادست

البته این نونا بعد از پخت یکم خشک میشن که خیلی خوشمزست ولی اگه

خواستید نونتون نرم باشه لای دستمال بزارید