نان لواش
آرد 2 لیوان
خمیر مایه نصف قاشق سوپخوری
شکر 1 قاشق مرباخوری
نمک 1 قاشق مرباخوری
آب ولرم به مقدار لازم
همه مواد خشک رو با هم مخلوط میکنیم بعد کم کم آب اضافه میکنیم تا
جایی که خمیر جمع بشه و یه خمیر نرمی بدست بیاد خمیر یکم چسبنده
است باید خمیر رو ورز بدیم واسه اینکه به دستمون نچسبه دستمونو تو یه
کاسه آب میزنیم و بعد خمیر رو ورز میدیم حدودا یک ربع بعد روشو با
پلاستیک میپوشونیم و میزاریم یک ساعت استراحت کنه من یک ساعت و
نیم گذاشتم ولی به نظرم باید یکم دیگه میموند
بعد از خمیر چونه میگیریم و روی یه سطح آرد پاشی شده میزاریم و
روشون دوباره ارد میریزیم
روی سطح کارمون آرد میپاشیم و یکی از چونه ها رو برمیداریم و با وردنه باز
میکنیم البته روی خمیر که باز کردیم دوباره آرد میپاشیم و ورده رو هم آردی
میکنیم باید حسابی نون رو باز کنیم و بعد خمیر رو برمیداریم و تو دستامون
دیگه بازش میکنیم مثل نونواها
ساج (وسیله مخصوص نون پزی که اگه نداشتید میتونید سینی روحی رو به
پشت بزارید رو گاز و استفاده کنید)رو روی گاز میزاریم باید حسابی داغ داغ
بشه وگرنه نون بهش میچسبه و خمیر باز شده رو روش پهن میکنیم و تا
جایی میزاریم بمونه که حباب بزنه و رنگ نون یکم عوض بشه بعد نونمون
امادست
البته این نونا بعد از پخت یکم خشک میشن که خیلی خوشمزست ولی اگه
خواستید نونتون نرم باشه لای دستمال بزارید
اين وبلاگو در تاريخ 28 ديماه سال 1390 درست كردم تا تجربياتمو توش بنويسم و از تجربيات دوستاي خوبم هم استفاده كنم