نان تافتون
شیر یک لیوان
آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبه
بیکینگ پودر نصف قاشق مرباخوری
جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
پودر مخمر یک قاشق مرباخوری
روغن 2 قاشق غذاخوری
شکر نصف لیوان +یک قاشق برای عمل آوردن مخمر
نمک یک قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ یک عدد برای رومال
کنجد و سیاه دانه برای تزئین
نصف لیوان شیر رو میزاریم رو گاز تا ولرم بشه (داغ نشه)یک قاشق شکر رو
بهش اضافه میکنیم و بعد مخمر رو روش میپاشیم و ده دقیقه میزاریم تا
عمل بیاد بعد با روغن و بیکینگ پودر و جوش شیرین و نمک و شیر و شکر
مخلوط میکنیم بعد آرد رو روش الک میکنیم آرد رو تا جایی اضافه میکنیم که
خمیر به دست نچسبه بعد میزاریم 2 ساعت استراحت کنه
بعد از خمیر گلوله های کوچیک برمیداریم و پهن میکنیم و روش با قالب گرد
قالب میزنیم و زرده تخم مرغ روش میزنیم و کنجد و سیاه دونه (در صورت
تمایل)میپاشیم و میزاریم به مدت یک ربع تا بیست دقیقه تو فر تا وقتی
زیرش طلایی بشه بعد چند دقیقه گریل رو روشن میکنیم تا روشم طلایی
بشه
نوش جان.....................
اين وبلاگو در تاريخ 28 ديماه سال 1390 درست كردم تا تجربياتمو توش بنويسم و از تجربيات دوستاي خوبم هم استفاده كنم