نان تافتون(مخصوص رمضان)

شیر                یک لیوان

آرد                  تا جایی که خمیر به دست نچسبه

بیکینگ پودر       نصف قاشق مرباخوری

جوش شیرین     نصف قاشق چایخوری

پودر مخمر         یک قاشق مرباخوری

روغن              2 قاشق غذاخوری

شکر                نصف لیوان +یک قاشق برای عمل آوردن مخمر

نمک                 یک قاشق چایخوری

زرده تخم مرغ     یک عدد برای رومال

کنجد و سیاه دانه  برای تزئین

نصف لیوان شیر رو میزاریم رو گاز تا ولرم بشه (داغ نشه)یک قاشق شکر رو

بهش  اضافه میکنیم و بعد مخمر رو روش میپاشیم و ده دقیقه میزاریم تا

عمل بیاد بعد با روغن و بیکینگ پودر و جوش شیرین و نمک و شیر و شکر

مخلوط میکنیم بعد آرد رو روش الک میکنیم آرد رو تا جایی اضافه میکنیم که

خمیر به دست نچسبه بعد میزاریم 2 ساعت استراحت کنه

بعد از خمیر گلوله های کوچیک برمیداریم و پهن میکنیم و روش با قالب گرد

قالب میزنیم و زرده تخم مرغ روش میزنیم و کنجد و سیاه دونه (در صورت

تمایل)میپاشیم و میزاریم به مدت یک ربع تا بیست دقیقه تو فر تا وقتی

زیرش طلایی بشه بعد چند دقیقه گریل رو روشن میکنیم تا روشم طلایی

بشه



نوش جان.....................