لواشک


میوه های نرم شده

آب

نمک

من میوه هامونو که یکم نرم شده بودن واسه لواشک انتخاب کردم البته باید

دقت کنید که گندیده نباشن

میوه هایی که استفاده کردم اینا بودن :

سیب

هلو

یکم انگور یاقوتی

چند تا آلو

چون میوه های ترشم کم بود واسه اینکه لواشکم ترش بشه حدود یک

قاشق غذاخوری هم سرکه زدم تا مزه ترشی به لواشکم بده

اول میوه ها رو خوب شستم جاهای خرابشونو گرفتم و ریختمشون تو قابلمه

یکم هم آب ریختم روشون با یکم نمک و گذاشتم خوب بپزن (البته انگور

یاقوتی رو 5دقیقه قبل از اینکه شعله گاز رو خاموش کنم ریختم تو قابلمه)

اینقدر که حسابی نرم و له بشن بعد از صافی ردشون کردم تا هسته هاش جدا

بشن بعد رو پلاستیکی که داخل یه سینی انداخته بودم ریختمش ولی باید

نه خیلی نازک باشه نه خیلی ضخیم و یه روز گذاشتمش تو محیط

آشپزخونه و دوروز هم گذاشتم تو آفتاب تا حسابی خشک بشه

خیلی خیلی خیلی خوشمزه میشه نسبت به مال بیرون هم خیلی تمیزتر و

بهداشتی تره هم خوشمزه تره


http://shahreshirini.persiangig.com/image/%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B4%DA%A9/DSC02609.JPG


http://shahreshirini.persiangig.com/image/%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B4%DA%A9/DSC02662.JPG


نوش جان.....................