كيك خوشمزه
تخم مرغ ۲ عدد
ماست یا شیر ۱ لیوان
روغن آب کرده خیلی کم
شکر ۱ لیوان
وانیل ۴/۱قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
جوش شیرین ۲/۱قاشق چایخوری
آرد تا جایی که مواد کشدار شود
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را در ظرفهای جداگانه هم میزنیم و سفیده را تا جایی که پف کند و حجیم
شود میزنیم سپس زرده و سفیده را با هم مخلوط میکنیم و هم میزینیم بعد شکر را اضافه میکنیم و هم
میزنیم و بعد روغن را اضافه میکنیم و هم میزنیم سپس بیکینگ پودر و جوش شیرین و وانیل را با هم
مخلوط میکنیم و در مواد قبلی میریزیم و هم میزنیم در آخر آرد را به مواد اضافه میکنیم تا جایی که مواد
کشدار شود ولی سفت نشود سپس قالب را چرب کرده کاغذ مخصوص میاندازیم و مواد را در قالب
میریزیم و در فری که از قبل گرم کرده ایم با درجه ۱۹۰ به مدت نیم ساعت میگذاریم بعد از نیم ساعت با
یک چنگال یا یک چاقو در آن فرو میکنیم اگر مواد به چاقو نچسبید کیک آماده شده سپس گریل فر را
روشن میکنیم به مدت ۲ یا ۳ دقیقه تا روی کیک هم طلایی شود

اين وبلاگو در تاريخ 28 ديماه سال 1390 درست كردم تا تجربياتمو توش بنويسم و از تجربيات دوستاي خوبم هم استفاده كنم