خامه فرم گرفته
خامه فرم گرفته
خامه صورتي 1 پاكت
پودر خامه 50 گرم
پودر قند 50 گرم
وانيل كمي
اول همه موادر با قاشق با هم مخلوط ميكنيم بعد به مدت 20 دقيقه در فريزر ميزاريم تا خنك بشه ولي يخ
نزنه بعد در مياريم و با دور بالاي همزن به مدت 5 تا 10 دقيقه ميزنيم تا فرم بگيره ولي كره نشه بعد به
مدت 20 دقيقه در يخچال ميزاريم و بعد براي روي كيك يا هر منظور ديگه اي استفاده ميكنيم

و البته با تشکر از شیوا جون![]()
![]()
+ نوشته شده در یکشنبه بیست و چهارم اردیبهشت ۱۳۹۱ ساعت ۵:۳۲ ب.ظ توسط شادی
|
اين وبلاگو در تاريخ 28 ديماه سال 1390 درست كردم تا تجربياتمو توش بنويسم و از تجربيات دوستاي خوبم هم استفاده كنم