ترشي

ترشي بادمجان:

بادمجان كوچك                                                    3 كيلو

سركه                                                              2 كيلو

فلفل و سير و نمك و زرد چوبه و ادويه مخصوص ترشي  به اندازه لازم

ادويه ترشي شامل ادويه كاري و نعناع و پونه و گلپر و پودر خردل و هر

ادويه ديگه اي كه داشتيم

اول بادمجونا رو ميشوريم و سرشونو ميگيريم و يه چاقو تو دل بادمجونا فرو

ميكنيم بعد بادمجونارو با اب ميپزيم به اندازه اي كه جاي جوش اونا با

سركه بمونه يعني كاملا پخته نشه بعد اونارو روي ابكش ميريزيم و زير

شير اب سرد قرار ميديم يكي دوساعت تو گوشه اي ميزاريم بعد دوباره

اونا رو داخل قابلمه ميريزيم و روشونو زردچوبه و نمك و سركه ميريزيم و

ميزاريم تا دوباره بپزن به اندازه دلخواه ولي تا جايي كه له نشن بعد

بلافاصله داخل ظرف پلاستيكي يا شيشه ا ي يا لعابي ميريزيم و ميزاريم

تا خنك بشن و بعد از 7-8 ساعت اگر خواستيم شكمشونو پاره ميكنيم و

ادويه هايي رو كه قبلا مخلوط كرديم يا داخل شكم بادمجونا ميريزيم يا

لابلاي بادمجونا ميريزم و بعد تو ظرف مخصوص ميريزيم و روي اونا رو با

باقيمانده سركه ميپوشونيم

ترشي مخلوط:

بادمجوني كه قبلا ترش كرديم

گل كلم 

سيب

به

گلابي

پياز

الو

شلغم شيرازي

كرفس

هويج

ادويه

فلفل

سير و موسير

نمك و زردچوبه

اول هويج و كرفس رو ميپزيم و ميزاريم تا ابش بره

بادمجونارو هم كه قبلا ترش كرديم خرد ميكنيم و و بعد همرو با هم مخلوط

ميكنيم و تو ظرف مورد نظرمون ميريزيم و سركه روش ميريزيم

اگر خواستيم كه تندتر بشه فلفلهارو خرد ميكنيم 

نوش جان.......................