ترشي
ترشي بادمجان:
بادمجان كوچك 3 كيلو
سركه 2 كيلو
فلفل و سير و نمك و زرد چوبه و ادويه مخصوص ترشي به اندازه لازم
ادويه ترشي شامل ادويه كاري و نعناع و پونه و گلپر و پودر خردل و هر
ادويه ديگه اي كه داشتيم
اول بادمجونا رو ميشوريم و سرشونو ميگيريم و يه چاقو تو دل بادمجونا فرو
ميكنيم بعد بادمجونارو با اب ميپزيم به اندازه اي كه جاي جوش اونا با
سركه بمونه يعني كاملا پخته نشه بعد اونارو روي ابكش ميريزيم و زير
شير اب سرد قرار ميديم يكي دوساعت تو گوشه اي ميزاريم بعد دوباره
اونا رو داخل قابلمه ميريزيم و روشونو زردچوبه و نمك و سركه ميريزيم و
ميزاريم تا دوباره بپزن به اندازه دلخواه ولي تا جايي كه له نشن بعد
بلافاصله داخل ظرف پلاستيكي يا شيشه ا ي يا لعابي ميريزيم و ميزاريم
تا خنك بشن و بعد از 7-8 ساعت اگر خواستيم شكمشونو پاره ميكنيم و
ادويه هايي رو كه قبلا مخلوط كرديم يا داخل شكم بادمجونا ميريزيم يا
لابلاي بادمجونا ميريزم و بعد تو ظرف مخصوص ميريزيم و روي اونا رو با
باقيمانده سركه ميپوشونيم

ترشي مخلوط:
بادمجوني كه قبلا ترش كرديم
گل كلم
سيب
به
گلابي
پياز
الو
شلغم شيرازي
كرفس
هويج
ادويه
فلفل
سير و موسير
نمك و زردچوبه
اول هويج و كرفس رو ميپزيم و ميزاريم تا ابش بره
بادمجونارو هم كه قبلا ترش كرديم خرد ميكنيم و و بعد همرو با هم مخلوط
ميكنيم و تو ظرف مورد نظرمون ميريزيم و سركه روش ميريزيم
اگر خواستيم كه تندتر بشه فلفلهارو خرد ميكنيم

نوش جان.......................
اين وبلاگو در تاريخ 28 ديماه سال 1390 درست كردم تا تجربياتمو توش بنويسم و از تجربيات دوستاي خوبم هم استفاده كنم